Dag schaapjes!

Onze zesweekse petsit zit erop. Morgen stappen we weer in ‘smile and wave’ en gaan we het Noordereiland verkennen. Eerst een rondje Coromandel en dan naar het meest Noordelijke puntje: Cape Reinga. We verheugen ons erop weer op pad te gaan.

Het waren zes compleet andere weken dan de zes weken Zuidereiland. Beetje land beheren, katten, schapen en kippen eten geven en verder hoefde er helemaal niets. Huub had een geweldige gameroom ik heb QiGong ontdekt en wandelingen en fietstochten gemaakt langs de stranden hier in Bay of plenty: Ophope beach, Omokoroa beach, Mt Maunganui en Whangamata. Hoeveel plaatsneman kan je met Wha hebben in een land? Whagamata, Whakamarama, Whataroa, Whakatana en dan zijn er nog heel veel Wha’s waar we niet zijn geweest. Klein detail je spreekt de Wh uit als een F dus we hebben zes weken in Fackamarama gewoond. Het was ons een genoegen.

Vandaag voor het laatst de schapen verplaatst, na vijf keer (iedere zaterdag gaan ze naar de volgende wei) zijn we echte professionals geworden, zie het resultaat hieronder:

Spoiler: het is niet voor niets: ‘Als één schaap over de dam is volgen er MEER’. Meer, dat is niet hetzelfde als allemaal.