Fiji, you gotta love it!

Bula! Welkom op Fiji! Gitaarmuziek als ontvangst op de luchthaven, gitarmuziek bij aankomst met de boot, gitaarmuziek bij je verjaardag en ga zo maar door. Gitaarmuziek, warmte en gezelligheid zijn nooit ver weg op Fiji.

We zitten hier op de luchthaven van Kuala Lumpur. We reizen sinds gisteren zoveel tijdzones door dat we de kluts kwijt zijn. We pakken het ergens morgen/vandaag/gisteren in Kathmandu wel weer op.

We hebben zoveel meegemaakt afgelopen week. Eén week Fiji en we lopen alweer hopeloos achter met onze blogs. Zoveel verhalen en mooie foto’s. Nu goed we zullen ook wat verhalen bewaren voor onze thuiskomst. We zijn namelijk onderweg naar huis. Na een geweldige week op Fiji volgt nu nog een, je gelooft het niet, culinaire(!) midweek in Kathmandu en dan gaan we op weg naar onze voorlopig laatste petsit; oppassen op Chico, een bejaarde hond in Ommoord (Rotterdam) van 2 september t/m 23 september.

Maar voor het zover is gaan we nog lekker nagenieten in Kathmandu en neem ik Huub mee naar al mijn favoriete eetplekjes en de highlights van Kathmandu.

En voor nu, een paar indrukken van Fiji! Laten we beginnen met de vrouw die al tien jaar tegen haar man zegt dat ze niet met de boot reist.

Hoe te chillen op Fiji

Huub maakt vrienden met Fiji warrior ‘Friendly Giant’

Huub neemt een duik

En Karin viert haar verjaardag